Tuesday, November 6, 2012

Waiting for FS a.k.a MEDELA FREESTYLE

Lama tol tak mencoret... aritu line tak berapa bagus kat tmpt keja ni... Alamak! byk pulak short form yang saya taip ni...macam tulis kat FB plak...

Back to my topic. Kegilaan untuk mendapatkan pam terbaik akhirnya akan termakbul! Alhamdulillah, baru je habis payment installment FS. Almaklumlah bulan nih gaji masuk awal...kena sattle awal2 takut2 duit ke lain pulak. 3x je bayar insyallah akan dapat bulan Disember nanti. Mujur ada orang yang tengah sambung belajar nak offer FS harga standard (kot?). Tunggu orang tu balik UK then she will send to me by hand....wakakaka tak sabar tol!!!!

Anyway, saya ada gak iklan FS main kutu kat kakak ipar saya... yang ni bulan-bulan kena bayar RM250.00 selama 6 bulan. Boleh refer Periwinkle Entreprise. Saya punya RM450.00 sebulan selama 3 bulan (merana sket la).Thank you Kinah!

Ini gambar FS saya...dalam kotak lagi...
Saya punya FS yang dalam kotak bungkusan.

The Breastfeeding Mother's Guide to Making More Milk